Devlet Başkanı Erdoğan’ın Ziyareti ve İttifakla İlgili Malatyalı Oğuzhan Asiltürk, Bugün açıklamalar da bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti ve ittifakla ilgili Malatyalı Oğuzhan Asiltürk, bugün açıklamalar da bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Ocak’ta Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Malatyalı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret edip Gazetecilere de “İttifakı konuştuk” açıklaması yapmıştı. O günler de de Saadet Partisi “Cumhur İttifakına mı katılıyor?” sorusu gündemi meşgul ediyordu.

Oğuzhan Asiltürk, görüşmeye ilişkin Kudüs TV’de yayınlanan ‘Diyalog ve Uhuvvet’ programında gazetecilerin sorularını cevaplandırıp açıklamalar da  bulundu.

Malatyalı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti içeriğine dair açıklamalarının üzerine bir şey söylemeyeceğini belirtti.

Malatyalı Oğuzhan Asiltürk, Saadet Partisi’nin gelecekte hangi ittifak içerisinde yer alacağına yönelik soruyu şöyle cevapladı:

ASİLTÜRK"SEÇİME BİR HAFTA KALA KARAR VERİLİR"

“İleride şöyle mi yaparız böyle mi yaparız demenin zamanı o noktaya geldiğimiz zaman, seçime bir hafta kala buna karar verilir. Yapılır. Ondan önce bunu açıklarsam bir bölünme meydana gelir. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur. İki topluluk var. İkisiyle de görüşerek bizim davamızın başarıya ulaşmasında en doğru yol hangisiyse ona karar verir ilan ederiz.”

kaynak:malatyaolay.com

Henüz Yorum yok